Wat doet de wespenbestrijder

de wespenbestrijder heeft een opleiding gehad om wespennesten, en de daarbij horende wespen vakkundig, snel en professioneel te verwijderen. U kunt een afspraak maken met een wespenbestrijder door hier rechts uw postcode of woonplaats in te typen. De wespenbestrijder komt dan langs. De wespenbestrijder zal eerst de situatie in kaart brengen, om vervolgens het wespennest te verwijderen. dit kan meestal direct. Dit zal de wespenbestrijder uiteraard op een vakkundige manier doen, met het juiste bestrijdingsmiddel. De wespen gaan dan dood. Het wespennest kan daarnaast ook verwijderd worden. 

Bovendien kan de wespenbestrijder preventieve maatregelen nemen, waardoor u in het vervolg minder tot geen last zult hebben van wespen. Een voorbeeld hiervan zijn de bijenbekjes.

Elke wespenbestrijder die u via wespen.nl benadert, werkt met een seizoensgarantie. Dit betekent dat zodra er binnen hetzelfde seizoen de wespenplaag terugkeert, dit kostenloos verholpen zal worden. 

Zodra alles klaar is en u tevreden bent, rekent u de kosten van het bestrijden af met de wespenbestrijder, en bent u in de meeste gevallen binnen 24 uur van uw wespenprobleem verlost!

Last van wespen?

Vul hieronder uw postcode of plaatsnaam in en vind een wespenbestrijder bij u in de buurt.